top of page
WDAmelie9945-LR_edited.jpg
first-logo-transparant-wit small.png

NIEUWSBRIEF

Ontdek de nieuwe Zomer-2024 collecties & Exclusieve deals

Ons FIRST-team is opgetogen om de onthulling van de innovatieve ontwerpen en concepten voor het aankomende zomerseizoen aan te kondigen, die binnenkort beschikbaar zullen zijn! Maak je gereed om de nieuwste modellen en opwindende ideeën te ontdekken, naast onze WINTER 2024-collecties, vanaf nu te bewonderen in onze showroom. Mis deze exclusieve aanbiedingen en nieuwe ontwerpen niet!

Hier is alvast een glimp van wat er komen gaat:

ZOMER 2024

We delen met plezier mee dat onze zomercollectie 2024 van MY FIRST OUTFIT nu verkrijgbaar is bij onze dealers.

Onze exclusieve voorraadservice is speciaal beschikbaar voor onze FIRST-retailers voor nabestellingen en speciale klantbestellingen.

Vanwege de aanzienlijke tijd en toewijding die is gestoken in het samenstellen van onze seizoenscollecties, is deze service alleen beschikbaar voor klanten die onze zomercollectie in PRE-ORDER plaatsen.

9903424 daddy bag (1)_edited.png

EXCLUSIEVE  LUIERTASSEN

Maak kennis met onze gloednieuwe exclusieve collectie leren FIRST SIGNATURE luiertassen - de Ariane, een veelzijdige combinatie van nylon en leer, en de Rafaella, een luxe (duffle) luiertas van volnerfleer.

BESCHIKBAAR APRIL 2024

Ontdek meer details op de volgende  pagina:

panorama grey (4).jpg

DEKBEDOVERTREK PANORAMA

Ontdek ons nieuwe dekbedovertrek, geïnspireerd op ons panoramabehang: Maak kennis met een prachtig katoenen dekbedovertrek met de 'My First Friends'-print, in beige en grijs. (REF-9904755)

NEWBORN SLAAPZAKKEN

Als reactie op de vraag van onze klanten hebben we een lichte maar knusse slaapzak ontworpen, speciaal voor pasgeboren baby's tot 3 maanden. Dankzij de handige drukknopen is deze slaapzak gemakkelijk te openen, wat het een perfecte keuze maakt voor pasgeborenen. Verken ook onze grotere maten, beschikbaar tot 24 maanden.

MOONLIGHT GREY-LR.jpg

NIEUW THEMA

Maak u klaar om ons nieuwe thema in het FIRST- kleurenpalet te ontdekken in onze showroom, samen met onze nieuwe WINTER 2024 collecties vanaf januari.

Terwijl onze ontwerpers hun creatieve visie blijven ontwikkelen, nemen we na drie fantastische jaren afscheid van het geliefde Moonlight Grey-verhaal. Mis deze exclusieve aanbiedingen voor het bed- en parkassortiment in Moonlight Grey niet.

Deze unieke aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Download deze deal hier:

ATLANTA FIRST EDITION

Gedurende januari tot februari kunnen onze FIRST-dealers die de FIRST EDITION aan hun klanten introduceren, profiteren van deze exclusieve deal.

Bij aankoop van een FIRST EDITION (ref. 9904427) ontvangen klanten gratis de bijpassende voetenzak en wanten, een extra waarde van 478 euro.

 

 

download deze deal, geldig vanaf  13/01 tot 25/2/2024

bottom of page